Kuvayı Milliye’nin 100. Yılı

Ödemiş Kent Konseyince düzenlenen

Kuvayı Milliye’nin 100. Yılı
24 Aralık Salı / Belediye Kültür Merkezi
(Ödemiş’teki lise düzeyindeki her okuldan 25/30 öğrenciye)
* 13.30 Panel / Alev Coşkun – Kuvayı Milliye’nin kuruluşu
* 14.00 Tiyatro / Samsun Sanat Tiyatrosu - Kuvayı Milliye Destanı
* Etkinlik Kent Konseyi, Belediye ve sivil toplum kuruluşları işbirliği ile düzenlenmektedir
* Tiyatro ve Panel’in sponsoru Ödemiş Belediyesi’dir.
* Oyuna gelen öğrencilere İş Bankası Yayınları’ndan ‘Gençler İçin Nutuk’, Alev Coşkun’un ‘Kuvayı Milliye’nin Kuruluşu’ ve Nazım Hikmet’in ‘Kuvayı Milliye’ ve Mustafa Ali Kasap’ın ‘Efemiz Atatürk’ kitapları ücretsiz armağan edilecektir.

Etkinliklerine İstanbul'daki Ödemiş Kültür Tanıtım ve Dayanışma Derneği olarak sponsor olunmuş ve öğrencilere ücretsiz dağıtılacak Alev Coşkun’un ‘Kuvayı Milliye’nin Kuruluşu kitabından 250 adet  derneğimizce karşılanmıştır.

Katkı sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.Bilgiler buraya yazılacak

*  Etkinlik Kent Konseyi, Belediye ve sivil toplum kuruluşları işbirliği ile düzenlenmektedir