Ödemiş Kültür Tanıtım ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Gölcük ile İstanbul’daki Ödemişli Efeler Kulübü Başkanı Hilmi Alpdoğan, TV9 Küçük Menderes Gazetesinde

Ödemiş Kültür Tanıtım ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Gölcük ile İstanbul’daki Ödemişli Efeler Kulübü Başkanı Hilmi Alpdoğan, TV9 İzmir Genel Yayın Yönetmeni ve Lansman Müdürü Nehir Nagehan Sayal ile köşe yazarımız ve aynı zamanda Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Selim Şahan ile Küçük Menderes Gazetesinde buluştu.

Haberin devamı için