Derneğimiz Õdemiş'in 97.Kurtuluş Etkinliklerinde ve 35. Ödemiş Milli Fuarında

Derneğimiz Õdemiş'in 97.Kurtuluş Etkinliklerinde ve 35. Ödemiş Milli Fuarı'nda

Deneğimiz Ödemiş'in kurtuluşu 3.Eylül etkinliklerine katıldı.
35.Ödemiş Milli Fuarında dernek standımızda derneğimizi tanıtan broşür ve anahtarlık dağıtık.
Ödemişte bulunduğumuz sürede Belediye başkanımız Mehmet Eriş, Belediye kültür müdürlüğü, Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı, Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Selim Şahan, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Altıntaş, organik tarım yapan üretici Levent Korukoğlu,  Küçük Menderes gazetesi ve TV9 ile de görüşme olanakları bulduk.

Haberler.com da çıkan haberimiz

Küçük Menderes Gazetesinde çıkan haberimiz