Elini Uzat Uzakta Kalmasın!

Değerli Hemşerilerimiz,

Ödemiş belediyesi ve Ödemiş Kent Konseyi ilçemizde bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimi takip edemeyen öğrencilere destek olmak için  “Elini Uzat Uzakta Kalmasın!”  kampanyası başlatmıştır.
İstanbul da bulunan Ödemiş Kültür ve Tanıtım Derneği olarak bu kampanyaya katılmanın ve desteklemenin geleceğimiz çocuklarımıza dönük bir sorumluluk olduğunu düşünerek desteklemeye karar verdik.

İstanbulda yaşamını sürdüren  Ödemişli Hemşerilerimizden  ve gönül dostu Efelerimizden desteklerini şu şekilde gerçekleştirebileceklerini aşağıda paylaşıyoruz:

1-Yeni, Eski bilgisayar, Notebook ve tablet bilgisayarı varsa atıl durumdaysa
2-Yeni bilgisayar alabiliriz diyenler varsa
3-Nakdi yardım yaparım diyeneler varsa
derneğimize  ayni veya maddi destek verebilir, bağış yapabilirsiniz.

Derneğimize 0538 852 7500 ve 530 280 8790 telefonlardan ulaşabilirsiniz.
Şimdiden tüm değerli destekleriniz için derneğimiz ve çocuklar adına çok teşekkür ederiz.
Ödemiş Kültür Tanıtım ve Dayanışma Derneği

Iban:TR25 0006 4000 0011 0112 0232 10

Not: bir tablet fiyatı ortalama beşyüz TL dir. Bu ve bunun katları veya gönlünüzden kopan miktarı yukarıda verilen iban numarasına havale yapabilirsiniz.

Duyurular Diğer Haberler
  • 25.Şubat.2024 Pazar günü Geleneksel Ödemiş Kahvaltısı
  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu Olsun.
  • Elini Uzat Uzakta Kalmasın!
  • Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.
  • 2019 Cumhuriyet Bayramı Yemeğimiz
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.
  • 3 Eylül Ödemiş'in Kurtuluş Kutlamaları ve etkinliklerinde Ödemiş'te olacağız
  • Genel Kurulda seçilen yeni Yönetim Kurulu olarak toplanarak,görev dağılımı yaptı
  • 30 Ağutos Zafer Bayramı
  • Derneğimizin Olağan Genel Kurulu Yapıldı